Image

Мешканці с. Верхньоторецьке отримали життєво необхідні ліки від Карітасу Запоріжжя

0 Comments

Мобільна команда Карітасу Запоріжжя в складі медичного працівника, психолога та соціального працівника надала допомогу найбільш уразливим мешканцям — людям з інвалідністю, важкохворим та іншим вразливим категоріям населення.

Крім медичної допомоги, психологом проєкту були надані рекомендації мешканцям, щодо життя під час поширення вірусу COVID-19, розказані правила безпечної поведінки, застереження та способи запобігання наслідкам стресу. Також жителі селища отримали індивідуальні консультації, за їх запитом та потребою, що стосуються поліпшення психоемоційного стану, зменшення рівня тривожності та підвищення ресурсів особистості.

22 бенефіціари, з-поміж місцевих мешканців, отримали медичні ваучери. Зважаючи на пандемію, спричинену коронавірусом COVID-19, робота мобільної команди здійснювалась з обов’язковим дотриманням розроблених протоколів безпеки. Допомога надавалася виключно за місцем проживання потребуючих. Допомога надається в рамках проєкту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали в наслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр.».

Проєкт реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь