Image

Луганщина: постраждалі від пожеж отримали допомогу від Карітасу

0 Comments

Жовтень місяць був важким та складним, бо люди втратили не тільки майно, що було нажито за все життя, але і найдорожче – життя рідних.

У цьому місяці БО БФ «Карітас Донецьк» у м. Дніпро, надав допомогу мешканцям населених пунків смт. Воронове, с. Капітанове, с. Муратове, в межах проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на Сході України 2019-2021 рр.».

В жовтні місяці Карітас забезпечив ліками 100 мешканців, які постраждали внаслідок пожеж на Луганщині, на загальну суму 400 000 грн.

Також мешканці населених пунктів с. Капітанове, с. Муратове отримували безкоштовні транспортні послуги до основних місць інфраструктури Сєвєродонецька, де вони мали змогу відновити знищені пожежею документи та відвідали медичні установи.

Психологи Карітасу впродовж місяця надавали психологічну підтримку в телефонному режимі. Дуже приємно отримувати слова вдячності, подяки, відчуваючи, що твоя робота така потрібна.

Ми і надалі готові підтримувати мешканців цих населених пунктів. Не залишимося байдужими до них. Переконані, що людяність і доброта врятують світ!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь