Image

Карітас Маріуполь продовжує нетворкінгові зустрічі

0 Comments

20 вересня 2019 року на базі Маріупольського електромеханічного технікуму в межах проекту «Зміцнення соціальної згуртованості» Карітасу Маріуполя пройшли наступні заходи. 

Спочатку відбулась нетворкінгова зустріч, де розглянули види доходів: активний та пасивний.

Активний дохід – те, до чого ми звикли. Зарплата, яку людина отримує, працюючи на найманій роботі, належить саме до активного (лінійного) доходу. Це стосується «підробітку», фрилансу, бізнесу (частково). У разі активного заробітку витрачати час та сили на його отримання – обов’язкова умова. Як тільки людина припиняє працювати, звільняється з роботи, дохід перестає надходити.

Пасивний дохід (резидуальний, нелінійний дохід) – альтернатива або доповнення до активного. Пасивний дохід – дохід, що отримується без витрат сил та часу з вашого боку. Іншими словами, коли ви не працюєте, а прибуток продовжує до вас надходити. Приклади пасивного доходу: депозит, нерухомість або авто, яку людина здає в оренду, інвестування в акції, авторський гонорар.

Учасники даного заходу зрозуміли, що в процесі трудової діяльності необхідно створювати декілька джерел доходу і особливу увагу потрібно приділити саме створенню пасивного джерела доходу.

Наступний захід – тренінг з управління ресурсами «Life Capital», спрямований на підвищення рівня фінансової грамотності населення.

Основна мета – поліпшити модель управління фінансами з метою створення капіталу.

У процесі тренінгу учасники отримали:

  • діючі інструменти й покрокову інструкцію з управління, накопичення, збереження, примноження коштів;
  • навички управління особистими фінансами, фінансами сім’ї;
  • навички створення, збереження, примноження сімейного капіталу;
  • навички планування на трьох рівнях: стратегічному, тактичному та операційному;
  • можливість оцінити свій навик ведення ділових переговорів;
  • досвід залучення інвестицій у свої проекти;
  • усвідомлення своїх сильних сторін (та дізналися, як надалі грамотно їх використовувати);
  • навчилися швидко оцінювати можливості;
  • отримали якісний зворотній зв’язок тренера з моделі поведінки.

Якщо ви також хочете отримати такі знання та навички, телефонуйте й беріть участь у наших заходах у Маріуполі: +38 (096) 238 26 27 (Андрій).

Про інші активності Карітасу Маріуполь в рамках проекту можна прочитати тут: https://careerfornewlife.com/news/veresnevi-netvorkingovi-zustrichi-v-mariupoli/?fbclid=IwAR0y4D22eG45D0vSi0hnNYcMr5HzNsSUenKR_uiY6-cUC_vkpeohxKH-PAU і тут: https://careerfornewlife.com/news/zahodi-v-mariupoli-z-chogo-pochavsya-veresen/?fbclid=IwAR1f6yMdU7vmGz552CDjjuwUVtgZsiUrdgnKvsZBIqRYdV7HAkNb8u8tMwI

Categories: News | Новини

Залишити відповідь