Image

Карітас Київ запрошує до участі у програмі «Гроші за роботу»

0 Comments

Тривалість участі в програмі: 1−3 місяці.
Період виконання робіт: протягом 2020 року.

Заявки приймаються щомісяця.

Пріоритет буде надаватися кандидатам на працевлаштування (особам, що готові виконувати суспільно значиму роботу) серед ВПО та місцевих мешканців, що постраждали від конфлікту, що відповідають наступним критеріям уразливості:

― представники багатодітних родин;
― самотні батьки (мати\батько), що виховують неповнолітніх дітей;
― люди з інвалідністю ІІІ групи, які не мають обмежень здоров’я для виконання фізичної роботи;
― особи, що опинились в складних життєвих обставинах.

Основна локація програми – місто Київ. Окремо буде розглядатися можливість створення умов для участі кандидатів з інших населених пунктів Київської, Житомирської, Чернігівської, Черкаської та Вінницької областей.

Важливо! Учасники програми не повинні знаходитись на обліку в Державній службі зайнятості й отримувати допомогу в зв’язку із тимчасовою непрацездатністю.
Працівники будуть отримувати компенсацію за участь у тимчасових роботах в розмірі – 3278,69 грн ( в т. ч. утримання). Оплата здійснюється щомісячно.

З усіх питань щодо роботи цієї програми звертайтесь за телефонами: 050-380-99-28 та 050-380-99-84

Відбір учасників буде відбуватись за результатами співбесід з фахівцями Кризового центру Благодійного фонду “Карітас- Київ” (місто Київ, вул.Микитенка, 7Б)

Ініціатива реалізується в рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту» за фінансової підтримки DCV та BMZ.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь