Image

Карітас Коломия продовжує надавати допомогу постраждалим від повені

Чергову партію допомоги постраждалим від повені мешканцям Прикарпаття передали до Снятинського району, а саме  90 продовольчих та санітарних наборів і 540 літрів питної води. Це стало можливим завдяки підтримці магазину-гуртовні Ristor Foods.

65 наборів для постраждалих родин Заболотівської ОПГ в наступні дні має передати парафіяльний Карітас св. Архистратига Михаїла, що в Заболотові. Ще 16 наборів у с. Прутівка, має передати постраждалим від повені сім’ям о. Василь Бобир та 9 наборів у м. Снятин передасть бенефіціарам парафіяльний Карітас м. Снятин.

Також передано для Заболотівської ОТГ велику партію вживаного одягу.

Нагадуємо, що Станом на 1 липня, Карітас Коломия роздав 450 продуктових наборів, миючі засоби, предмети гігієни, більш ніж 4000 л. води питної та 5 повних вантажних мікроавтобусів вживаного одягу постраждалим від повені.  2 липня працівники Карітас Коломия відвідали декілька найбільш постраждалих від повені родин в с. Ланчин Надвірнянського району для визначення потреб наступного етапу допомоги. Також передали продукти харчування та воду.

Найбільш нагальними потребами для регіону лишається вода питна, покривала та ковдри, будівельні матеріали, продукти харчування, миючі засоби.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь