Image

Карітас Донецьк у м. Дніпро допомагає мешканцям Луганської області

18 та 19 серпня 2020 року мобільною бригадою Карітасу Донецьк у м. Дніпро  була проведена реєстрація мешканців селищ Нижня та Верхня Вільхова буферної зони  Луганщини для отримання допомоги в рамках проекту “Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр.”

Команда зареєструвала людей з мінімальним доходом, самотніх людей похилого віку, людей з інвалідністю, тяжкохворі люди. Відповідно критеріям вразливості та потребам, бенефіціари отримають продуктові набори, медикаменти, грошову допомогу на придбання ліків або інші потреби. 

© Caritas Ukraine 2020

До літніх людей, які самостійно не здатні прийти на реєстрацію, соціальні працівники завітали додому, щоб зібрати необхідні документи та визначити їх потреби. 

Реєстрація населення в умовах стрімкого розповсюдження COVID19,  вимагає підвищеної уваги до заходів захисту, тому щоб не наражати бенефіціарів на можливу небезпеку інфікування, працівники Карітасу Донецьк у м. Дніпро обов’язково дотримуються заходів індивідуального захисту та працюють за  новими  протоколами.

Допомога надається за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA). 

Categories: News | Новини

Залишити відповідь