Image

Історія успіху випускниці бізнес-школи онлайн від Карітасу Запоріжжя

0 Comments

Вдалим підприємцем може стати лише винахідлива енергійна людина з нестандартним мисленням, яка готова досягти поставленої мети, долаючи всі можливі труднощі, що виникають на шляху.

Саме такою людиною і є Наталя Рябко.

Наталі 32 роки, вона проживає у місті Гуляйполе, закінчила Таврійський державний агротехнологічний університет, факультет «Економіка підприємства». Впродовж останніх років працює у сімейному бізнесі з металообробки, який очолює її батько. Має велику та дружню родину: чоловіка Миколу і дві дитинки, донечку Софію п’яти років і семирічного синочка Гліба.

Незважаючи на те, що Наталя має усе для щасливого життя, вона зі студентських років мріяла про власний бізнес, а саме відкрити дитячий центр розвитку, як для дітей так і для їх батьків, адже в їхньому місті немає таких закладів.

«Я за фахом економіст і наразі також працюю економістом, але моїх знань не вистачало для того, щоб розробити бізнес-план та відкрити власну справу. Тому я вирішила пройти курс бізнес-школи онлайн “Бізнес – комунікації в підприємництві” від Карітасу Запоріжжя.

Завдяки отриманим знанням я мала змогу доробити свій бізнес-план та зрозуміти, з чого та як розпочати втілювати свою мрію у життя. Я щиро дякую Карітасу Запоріжжя за таку чудову нагоду навчатися безкоштовно та отримувати корисні знання. Навчання відбувалося на високому рівні і навіть сьогодні я маю доступ до методичного матеріалу, який іноді використовую. І хоч нині, у зв’язку з карантинними обмеженнями, я не маю змогу втілити свою бізнес-ідею у життя, я використовую отримані знання та практичні навички у свої роботі, які допомагають мені бути кращим спеціалістом вже зараз».

Наталя закінчила бізнес-школу онлайн “Бізнес – комунікації в підприємництві” з високим результатом та отримала сертифікат. Це величезний крок, який наблизив до втілення її мрії у життя.

Захід відбувся в рамках проекту «Зміцнення соціальної згуртованості» Карітас Запоріжжя.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь