Image

Допомога від Карітасу – завжди вчасно!

0 Comments

Пандемія Covid-19 та карантинні обмеження вже значною мірою вплинули на здоров’я людей та їхній добробут.Ситуація особливо важка для старших людей, які перебувають в групі високого ризику захворювання, багато з них мають декілька вразливих місць, такі як, хронічні захворювання, інвалідність та економічні труднощі. Вони більш схильні до ізоляції та не мають доступу до медичної допомоги.

6 вересня працівники проекту «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» забезпечили 36 мешканців м. Золоте-4 засобами індивідуального захисту, що включають в себе 50 масок та 1 антисептик, для пом’якшення ризику подальшого розповсюдження #Covid19

У період пандемії Covid-19 працівники Карітас дотримуються підвищених засобів захисту та працюють за новими протоколами з безпеки.

Проект фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Карітасу Австрія.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь