Image

Дозвілля неповносправних осіб

0 Comments

У Дрогобичі відбувся фестиваль для людей з особливими потребами «Повір у себе»
09.06.2011
Щороку до Дня захисту прав дитини Дрогобицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді традиційно проводить фестиваль «Повір у себе». На це свято були

запрошені також друзі з центру дозвілля «Дивовижні долоні» Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.
 
Серед запрошених на фестивалі були колективи з Трускавця, Борислава, Стебника, Червонограда, Стрия та інших міст. Всіх учасників свята вітали представники міської влади та соціальних служб. Захід був добре зорганізований, відбувався із особливою веселою та дружньою атмосферою.

Люди з особливими потребами, що є учасниками центру дозвілля «Дивовижні долоні», впродовж тривалого періоду часу готувалися до участі у фестивалі, складали й репетирували святкову програму.
До кожного виходу на сцену вони ставляться дуже відповідально, адже для них – це життя. З виступів, овацій глядачів вони черпають для себе життєву енергію, впевненість у своїй значущості.

Неповносправні разом з відомою співачкою Оксаною Винницькою виконували пісню «Любім того, хто поряд є» і танцювали український танок. На завершення їх виступу Світлана Коберенко декламувала свої вірші. Разом з друзями центру «Дивовижні долоні» виступали також їх вихователі і дехто з батьків. Виступ  залишив у глядачів незабутні враження та захоплення!

Неповносправна молодь з осередку «Дивовижні долоні» була нагороджена солодощами та чудовими сувенірами, за що щиро вдячна організаторам фестивалю.

Categories: Новини

Залишити відповідь