Image

12 грудня – День благодійника

0 Comments


Розпочався тиждень благодійності
12.12.2010
Благодійність дає нам можливість спільними зусиллями зробити цей світ кращим. З метою популяризації благодійності Національний конкурс «Благодійник року» ініціював проведення Тижня благодійності.



Він проходитиме між визначеним Указом Президента України Днем благодійника (12 грудня) і Днем Святого Миколая (19 грудня).
Станьте учасниками Тижня благодійності. Проведіть у цей період доброчинні акції, допоможіть тим, хто цього потребує! А всі, хто отримав допомогу, подякуйте своїм благодійникам.
Кожен має змогу зробити наше суспільство більш справедливим та гуманним. Доброчинність – основа сталого розвитку суспільства і формування соціальної відповідальності в Україні та світі.
Карітас України з 1992 року допомагає та підтримує найбільш потребуюче населення України незалежно від національності чи віросповідання. За останній звітний 2009 рік на благодійну діяльність було витрачено більше 1 млн. евро. Карітас України є членом Українського форуму благодійників. Завдяки неодноразовим перемогам у Національному конкурсі «Благодійник року», Президент Карітасу України Андрй Васькович у 2010 році увійшов у склад почесного журі конкурсу.

Categories: Новини

Залишити відповідь