Вебінар «Життєвий баланс: міфи, реальність, шляхи досягнення»

Буває так, що ми зайняті досягненнями в якійсь зі сфер життя, наприклад у кар’єрі, і зовсім забуваємо про відпочинок або здоров’я. Життя в балансі – це здатність підтримувати кожну сферу свого життя на такому рівні, щоб бути задоволеним. І це завдання унікальне для кожного. Оптимальний життєвий баланс – найкраще співвідношення значущих складових життя людини. Побудова індивідуального колеса життєвого балансу відкриває нам шлях до нових досягнень і допомагає усвідомлювати свої потреби, бажання й можливості.

Вас чекає цікава й корисна практична робота й багато важливої ​​інформації. Ведуча вебінару – Остапцова Світлана – психолог, гештальт-терапевт. Ведуча психологічних ігор із використанням метафоричних асоціативних карт. Автор і ведуча індивідуальних і групових занять в арт-студії психології.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Video | Відео