Image

Молодь Донецька підтримує рішення міськради

0 Comments


«Україна кидає палити!»
11.09.2009
Представники Карітасу Донецьк разом із головою фонду о. Василем Пантелюком взяли участь в акції «Україна кидає палити». «Зелена хода» молоді організована на підтримку рішення міськради «Про визначення місць, вільних від паління і вживання спиртних напоїв на території міста Донецька».



 
Цим рішенням 23 зони міста: вулиці, бульвари, площі, парки, території навчальних закладів, ігрових та спортивних майданчиків були визнані зонами вільними від паління і вживання спиртних напоїв. У визначених зонах будуть встановлені «попереджувальні таблички», міському управлінню міліції доручено забезпечити відповідні маршрути патрулюванням.
 
Молодь із зеленими повітряними кульками, скандуючи «Україна кидає палити!», пройшла центральними вулицями міста, що були визнані вільними від паління та вживання спиртних напоїв. Під час ходи серед мешканців міста поширювались буклети, що містили інформацію про шкідливість та негативні наслідки паління.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
В акції також взяли участь представники державних, громадських та релігійних організацій міста: управління у справах сім’ї, молоді та міжнародних зв’язків Донецької міської ради, Благодійний фонд «Рука помощи», громадська організація «За право на жизнь», реабілітаційний центр «Твоя победа», Українське реєстрове козацтво, УГКЦ та ін. На думку організаторів та учасників акції існує потреба у зменшенні реклами тютюнових виробів та алкогольних напоїв.

Categories: Новини

Залишити відповідь