Image

Працівники Карітасу Волинь організували свято для підопічних центру “Довіра”

0 Comments

День народження – улюблене свято не лише дітлахів, а й старшого покоління.

Більшість людей літнього віку, які народилися в довоєнні часи, не пам’ятають безтурботних святкувань свого дитячого дня народження, бо їх не було: не було тортиків, кульок, подарунків. Тому сьогодні для кожної людини поважного віку їхній день народження – це особливий день, день вдячності Господу за прожиті роки, день коли вони в більшій мірі, ніж зазвичай, відчувають увагу, тепло, любов рідних, друзів та знайомих.

Працівники Карітасу Волинь організували свято для підопічних центру “Довіра” (з-за підтримки Место встречи: Диалог. Місце зустрічі: Діалог. TreffpunktDialog), які в жовтні святкували свої уродини.

Щиро вітали нашу чарівну, милу Віру Юхимівну Пазюк, у якої за плечима 85 прожитих років, з них 60 щасливих у шлюбі зі своїм чоловіком Іллею Антоновичем, в’язнем німецького концтабору. На жаль, Віра Юхимівна уже кілька років як вдова. Вона – гарна мама двох дочок та сина, бабуся 5 онуків та прабабуся для 4 внучат.

77 -ий день народження святкувала наша староста, жартівниця Ірина Степанівна Бубела. Дитинство своє прожила в окупації, протягом життя їй довелося важко працювати, уже понад 10 років вдова. Виховала 2 синів, а тепер має за потіху 4 онуків та 4 правнуків.

Усі присутні святкування вітали іменинниць квітами, подарунками та бажали найголовнішого – міцного здоров’я, благополуччя, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, та ще довгих років життя.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь