Видання

Посібник «Любов’ю служіть один одному» призначений для допомоги в організації соціального служіння у парафіях УГКЦ.

СЛУХАТИ З ЛЮБОВ’Ю. ПАСТОРАЛЬНИЙ ПОРАДНИК

Проблема ВІЛ/СНІДу торкається не поодиноких людей чи певних прошарків соціуму, а всього суспільства: бідних і багатих, іноземців і місцевих жителів, чоловіків і жінок, людей похилого віку, дітей і молоді, людей різних професій, віросповідання і національної приналежності.

ДОЛАЮЧИ РОЗЛОМИ

ДОЛАЮЧИ РОЗЛОМИ:
У ПОШУКУ ВІДПОВІДЕЙ
НА ВИКЛИКИ ІНТЕГРАЦІЇ ПОТЕРПІЛИХ ВІД ЗБРОЙНОГО КОНФЛІКТУ
(АНАЛІТИЧНІ ЗАПИСКИ НА ПОЛЯХ)

Стрий-2016
ТОВ «Видавничий дім «Укрпол»

ДОЛАЮЧИ РОЗЛОМИ-2

ДОЛАЮЧИ РОЗЛОМИ-2:
РОЗШИРЕННЯ ПРОСТОРІВ
МИРОТВОРЕННЯ В ТЕРИТОРІАЛЬНИХ
ГРОМАДАХ УКРАЇНИ
АНАЛІТИЧНІ ЗАПИСКИ НА ПОЛЯХ

Стрий-2017
ТОВ «Видавничий дім «Укрпол»

ДОЛАЮЧИ РОЗЛОМИ-3

ДОЛАЮЧИ РОЗЛОМИ-3:

ПОСИЛЕННЯ
ВНУТРІШНІХ УКРАЇНСЬКИХ
(АНАЛІТИЧНІ ЗАПИСКИ НА ПОЛЯХ)

ІНФОРМАЦІЙНО-ЗВІТНЕ ВИДАННЯ ПРО РОБОТУ З ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ І ВАЖКОХВОРИМИ

Брошура про проект “Домашня опіка” і роботу Карітасу України з одинокими людьми похилого віку, людьми, що живуть із ВІЛ\СНІДом, жертвами тоталітарних режимів, невиліковно хворими.
Львів, 2012, 16 ст., українською та англійською мовами.

ІНФОРМАЦІЙНО-ЗВІТНЕ ВИДАННЯ ПРО РОБОТУ З НЕПОВНОСПРАВНОЮ МОЛОДДЮ

У брошурі – загальна інформація про неповносправних людей в Україні, опис роботи Карітасу України в даній сфері сціальної роботи, характеристика кожного із центрів, мистецькі вироби неповносправних людей, їх поезія та інше.

ІНФОРМАЦІЙНО-ЗВІТНЕ ВИДАННЯ ПРО МОБІЛЬНУ РОБОТУ З МОЛОДДЮ

Брошура містить інформацію про проект і концепцію мобільної роботи з молоддю Карітасу України, регіональні центри по мобільній роботі з кризовими дітьми і молоддю, а також інформацію про проблеми у сфері соціального захисту дітей та сімей з дітьми в Україні.

ЗАВАНТАЖИТИ

Концепція соціально-педагогічної роботи з дітьми та молоддю

Дана концепція описує професійні засади та стандарти соціально-педагогічної роботи з дітьми та молоддю в мережі Карітасу України, формує ознайомчий базис для організацій, з якими співпрацює Карітас України.

Читати онлайн

Політика та процедури захисту дітей

Політику було розроблено у якості джерела інформації та довідкового матеріалу, а також ряду стандартів та кодексу поведінки для всіх працівників, стажерів, консультантів, волонтерів та будь-яких інших осіб на посадах всіх рівнів та з різним ступенем відповідальності, які працюють з дітьми безпосередньо чи опосередковано в межах організації «Карітас України»

Читати онлайн