Image

Запрошуємо на онлайн-конференцію «Рік пандемії: виклики, можливості, рішення»

0 Comments

Епідемія коронавірусу зробила випуклими проблеми сучасного суспільства, зокрема загострила питання в політичній, економічній та соціальній сферах. Наслідки впливу COVID-19 та нові хвилі локдауну спричинили падіння економіки, згортання бізнесів, величезних економічних втрат, а також загострилася проблема безробіття.

Усі ці фактори призвели до кризи довіри на усіх рівнях українського суспільства. Тим не менш, розширився простір громадського активізму, що зосередив свою діяльність на медичному волонтерстві, юридичних консультацій з питань трудових прав у карантинний період, зборі коштів і необхідних речей для літніх людей та вразливих груп населення зокрема. Однак, чи є місце людяності серед коронавірусної інфекції та як знайти шлях щастя в ситуації кризи?

Запрошуємо до обговорення питань після проведеного року життя в пандемії на онлайн- Конференції «Рік пандемії: виклики, можливості, рішення»

Для участі необхідно зареєструватися: https://cutt.ly/YlZj2Ml

Коли? – 25 березня 2021 р. з 11.00 год. до 15.00 год.

Де? – онлайн трансляція на сторінці Facebook та YouTube медіагрупи “Накипело”

Детальна інформація за телефоном: 0981855051; 0503665388

Подія відбувається в рамках проєкту “Долаючи розломи в громадах”, за підтримки «Карітас Німеччина» та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь