Image

З компаніями «Кока-Кола» та «Ін Тайм» допомагати легко!

0 Comments

24 тисячі літрових пакетів соку від відомого виробника були передані тим, хто цього потребує, через місцеві організації Карітасу по всій Україні.

Бенефіціари мережі Карітасу від Закарпатської до Донецької та Луганської областей отримали смачні та якісні соки. Таку надзвичайно велику партію натуральної допомоги було розвезено до місцевих організацій повністю безкоштовно силами надійного партнера Карітасу України – компанією «Ін Тайм». Майже 25 тонн вантажу були розподілені у логістичному центрі «Ін Тайм» між місцевими благодійними організаціями мережі та відправлені того ж дня.

«Ми надзвичайно раді можливості отримати соки та передати їх найбільш вразливим категоріям населення, які системно отримують допомогу від організацій Карітасу. Свій набір напоїв отримали як діти, так і літні люди, які знаходяться під опікою нашої мережі», ділиться враженнями директор з комунікацій та мобілізації ресурсів Карітасу України Владислав Шелоков.

Варто зазначити, що завдяки партнерству між компанією «Ін Тайм» та Карітасом України, яка розпочалася восени 2018 року, ми стали розвозити вантажі набагато ефективніше та без додаткових витрат з боку благодійників. Карітас України цінує співпрацю з компанією «Ін Тайм», що дозволяє все більшій кількості людей отримувати оперативну підтримку в найвіддаленіших куточках України.

Categories: Новини

Залишити відповідь