Image

Спільні зусилля – шлях до здійснення мети

0 Comments


Карітас допомагає дітям трудових мігрантів
19.03.2011
Навчально-практичний семінар тему “Вдало підібрана методика – перший крок до успішної діяльності у досягненні мети” відбувся 2 березня на базі Карітасу Івано-Франківськ УГКЦ. До участі долучились 29 практикуючих психологів



і соціальних педагогів шкіл м.Івано-Франківськ. Такий захід є частиною проекту «Соціальна та психологічна підтримка дітей трудових мігрантів».

Метою семінару були спільні пошуки шляхів вирішення проблем дітей трудових мігрантів і розробки орієнтовного просвітницького тренінгу для роботи з дітьми. Зустріч соціальних працівників і психологів включала обмін думками та досвідом, активну спільну роботу з ціллю визначення актуальних проблем дітей трудових мігрантів, їхніх батьків-мігрантів та опікунів.

Завдяки спільним пошукам та активній творчій роботі групи, підбираючи найоптимальніші вправи для роботи з дітьми даної категорії, в результаті було створено орієнтовний тренінг на тему «Відкрий своє серце…», розрахований на 1-2 зустрічі з групою дітей віком 6-10 років. Метою вправ даного тренінгу є подолання труднощів у спілкуванні, зменшення рівня тривожності, розвиток уяви і мислення, підвищення впевненості дітей у собі, а також розвиток вміння працювати спільно.

Categories: Новини

Залишити відповідь