Image

Відбулись загальні збори учасників Карітасу Волинь

0 Comments

20 грудня у монастирі Св. Василія Великого УГКЦ у м. Луцьк відбулися Загальні Збори Учасників Волинського обласного благодійного фонду «Карітас-Волинь».
На зборах були присутні засновники Карітасу Волинь – Єпископ Луцького Екзархату УГКЦ Йосафат Говера та президент Карітасу України п. Андрій Васькович, а також отець-директор Володимир Кметь, бухгалтер та координатори проектів Карітасу Волинь, а також представники Наглядової Ради та Правління фонду.


Перша частина засідання Загальних Зборів мала на меті ознайомити присутніх з діяльністю Карітасу Волинь протягом 2014-2018 років. Згідно порядку денного, координатори представили інформацію щодо діяльності діючих проектів фонду, а директор прозвітував про підсумки фінансово-проектної діяльності Фонду за 2014-2018 роки.
Під час другої частини Загальних Зборів було затверджено ряд необхідної організаційної документації фонду, обрано членів Наглядової Ради та членів Правління Фонду. А також директор Карітасу Волинь о. Володимир Кметь подав до розгляду присутніх Стратегічний план розвитку Фонду на 2019-2023 роки.
Усі зауваження та поради поважних учасників зборів будуть враховані в подальшій роботі забезпечення ефективного функціонування організації як цілісної системи Карітасу задля милосердя та допомоги потребуючим.

Categories: Новини

Залишити відповідь