Вчимось ефективно попереджувати розвиток конфліктів

Ефективне міжособисте спілкування важливе для емоційного благополуччя людини. А вміння конструктивно вирішувати конфліктні ситуації допомагає уникнути їх негативних наслідків.

Минулого тижня разом з психологом Карітасу Донецьк мешканці с. Передільське Станично-Луганського району та с. Новотошківське Попаснянського району, які розташовані на відстані 0-5 км від лінії розмежування, вчилися розпізнавати власні стратегії поведінки. Практичне застосування отриманих навичок дозволить бенефіціарам ефективно попереджувати розвиток конфліктів.

Допомога надається в рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021рр.»

У період розповсюдження COVID 19 працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/