Image

Учасники бізнес-школи Карітасу Маріуполь захистили свої бізнес-плани

0 Comments

24 листопада 2018 року в Карітасі Маріуполь в межах проекту «Зміцнення соціальної згуртованості» відбувся захист бізнес-планів.

Хто замислювався про світле майбутнє? Хто мріє про масштабні проекти? Бізнес-школа Карітасу Маріуполя допомагає здійснити ці мрії.

На заняттях учасники розглянули, що таке бізнес, з чого його почати, як вибрати нішу для власної справи та швидко її протестувати. Розібрали, як створити воронку продажів, як правильно «упаковувати» свій товар або послугу. Вивчили основи фінансової грамотності, тайм-менеджменту та бізнес-планування.

Фіналом занять у бізнес-школі став захист бізнес-планів, де були представлені ретельно продумані плани та ідеї, які відзначались індивідуальністю й актуальністю. Після цього учасники отримали рекомендації та поради від координатора проекту й досвідчених підприємців.

На завершення учасники отримали сертифікати про успішний захист бізнес-планів і запрошення до співпраці з Карітасом Маріуполь.

Ми будемо сприяти тому, щоб проекти наших випускників не залишилися на папері, а реалізувалися якнайшвидше.

Пам’ятайте: шлях до масштабних проектів починається з першого кроку. А точніше – з наміру зробити цей крок. Тому мисліть глобально, а дійте локально.

Детальна інформація про проект за телефоном: + 38 (096) 238-26-27 (Андрій).

Categories: News | Новини

Залишити відповідь