Image

У Тернополі працюватиме новий автомобіль, який розвозитиме гарячі обіди пенсіонерам

0 Comments

Новий автомобіль буде розвозити потребуючим гарячі обіди та виконуватиме функцію «соціального таксі».

Автомобіль для благодійного проєкту «Pro_милосердя» придбали за кошти волонтерів. Уже найближчим часом він зможе виконувати свої функції. Новий автомобіль Peugeot урочисто передали волонтери благодійному фонду «Карітас Тернопіль» у вівторок, 17 вересня 2019 року.

“У нас в місті є близько 800 інвалідів-колясочників, – розповідє заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Леонід Бицюра. – Близько 500 людей мають велику потребу в допомозі“.

Міська рада зобов’язалась допомагати з благодійним проєктом, а саме – заправляти та ремонтувати автомобіль у разі потреби. Обіди готуватимуть у благодійній організації «Карітас».

Як розповів один з волонтерів Володимир Процишин, новий автомобіль буде розвозити щодня 20 обідів. У Тернополі 78 людей, які потребують такої допомоги. Це в основному старенькі та одинокі люди. Автомобіль також облаштували для перевезення людей на візочках. Для цього є спеціальний пандус.  


Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/u-ternopoli-pratsyuvatime-noviy-avtomobil-yakiy-rozvozitime-garyachi-o-10941975.html

Categories: News | Новини

Залишити відповідь