Image

Низький уклін від дітей

0 Comments


Подяка жертводавцям
11.01.2011
Кожна дитина з нетерпінням очікує свят, бо хоче отримати подарунки. Але найбільше свята чекають у дитячих будинках та інтернатах. Бо діти позбавлені батьківської опіки, діти, якими опікується держава, мають лише найнеобхідніші речі. Організатори акції «Допоможи Миколаю прийти до дітей-сиріт» висловлюють найщиріші слова подяки всім, хто відгукнувся



на заклик допомоги.
 
Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії спільно з Молодіжним християнським об’єднанням «Діти Світла» – організатори акції цього року передали подарунки дітям з 17 інтернатів та дитячих будинків. Подарунки у вигляді одягу, канцтоварів, іграшок та солодощів на суму більше півмільйона гривень отримали близько 2100 дітей.
 
«Ми вдячні всім небайдужим людям! Дякуємо всім, хто взяв лист від дитини і спробував побути Святим Миколаєм – добродійником, який сповнив мрію сироти. Низький Вам уклін від дітей, котрі змушені виховуватися у школах-інтернатах. Дякуємо за розуміння!» – Сергій Триф’як, директор Карітасу Коломийсько-Чернівецької єпархії.
Акцію «Допоможи святому Миколаю прийти до дітей-сиріт» благословив і всіляко підтримував Преосвященний Владика Миколай, медіа партнери, вірні та священики парафій Коломийсько-Чернівецької єпархії. Організатори акції висловили захоплення та вдячність учням, студентам та викладачам усіх навчальних закладів Коломиї. Окрема подяка підприємцям, котрі надали допомогу і дозволили розмістити благодійні скриньки у торговельних закладах.
 
* Карітас Івано-Франківськ УГКЦ: Радість дітям на свято
 
* Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії: Підсумки акції «Різдво для кожного»

Categories: Новини

Залишити відповідь