Image

На Львівщині відбувся дитячий конкурс малюнку «Моя мрія»

0 Comments

 

13.07.2011
Днями в рамках проекту «Соціально-психологічна підтримка дітей трудових мігрантів» при Карітасі Броди відбувся конкурс дитячого малюнку. Захід називався «Моя мрія». В ньому взяли участь діти, віком від 10 до 16 років, що відвідують творчу студію «Сто талантів», яка діє у м. Броди Львівської області для дітей, чиї батьки перебувають за кордоном.

 


На конкурсі дитячих малюнків
в місцевому Карітасі, окрім призерів, було визначено і спеціальних домінантів. Також решта дітей були нагороджені заохочувальними призами. Церемонія нагородження відбулася у храмі Воздвиження Чесного Хреста по закінченні святкової літургії.Переможниця конкурсу «Моя мрія» 13-річна Оля Коваль тему конкурсу у своєму малюнку відобразила якнайкраще. Оля розповіла, що її малюнок – це своєрідне послання для дорослих, які за щоденними клопотами забувають про найголовніше в житті ? спілкування з дітьми.

Всі малюнки дітей трудових мігрантів по-особливому випромінюють світло, тепло і радість життя. Приємні враження, позитивні емоції отримали всі учасники свята, ? і діти, і дорослі.

«Надалі будемо намагатися, щоб таких свят у житті наших дітей було якомога більше, щоб кожен прийдешній день був схожим на добру казку, адже саме ці діти змінять наше життя на краще!», ? підкреслює Оксана Лотоцька, координатор проекту” Соціальна і психологічна підтримка дітей трудових мігратнів” в місцевому Карітасі.

Categories: Новини

Залишити відповідь