Image

Табір розкриває таланти та змінює поведінку дітей вулиці

0 Comments


Табір розкриває таланти та змінює поведінку дітей вулиці
03.07.2008
«Літній табір для дітей – це не тільки чудова нагода відпочити, а й поспілкуватися з молоддю різного віку. І за цей час, діти адаптуються до середовища, змінюють свою



поведінку та погляди на світ», – відмічає Леся Дорош, координатор соціального дитячого центру Карітас у Івано-Франківську.
 
Літній оздоровчий табір у с. Заріччя, Надвірнянського району, біля м. Яремча Івано-Франківської області, цього червня приймав 15 дітей позбавлених батьківського піклування, 32 дітей з кризових родин та 38 дітей дитячого соціального Центру Карітас з Івано-Франківська та області. Організацією повноцінного відпочинку та всебічного розвитку дітей займалися спеціалісти різного профілю: педагоги, вихователі, музиканти, психологи, екологи, спортсмени.
 
Кожна дитина мала змогу займатися тим, що їй найбільше подобалось. Щоб самовиразитись, розкрити свої задатки та можливості діти брали участь у роботі різноманітних гуртків. Проводилися конкурси малюнків, зачісок, конкурс «Танго»,  «День сміху», «День здивування», «Брейн-ринг», шоу-програма «Зірка караоке», спортивні змагання.
 
За час перебування у таборі у поведінці дітей спостерігалися позитивні зміни. Зокрема, ті діти, які на початку відпочинку були агресивні, гіперактивні, відчували страх перед старшими вожатими-волонтерами, під кінець табірної зміни стали більш довірливими, спокійними. Їх поведінка змінилася на краще.

Categories: Новини

Залишити відповідь