Image

Мешканці м. Золоте познайомились з новим проектом Карітасу

0 Comments

На початку лютого 2021 року, в рамках проекту “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях”, пройшла зустріч з мешканцями м. Золоте, Луганської області.

Співробітники Карітасу Донецьк презентували діяльність проекту за основними напрямкам роботи.

Фасилітатор розповіла про необхідності згуртованості та активізації громади для створення ініціатив, які вплинуть на покращення життя в місті, також інформувала про можливість проходження тренінгу із розвитку підприємницької діяльності для отримання в подальшому гранту для розвитку власної справи.

Психолог проекту поділилась знаннями, які підвищать обізнаність щодо покращення психічного здоров’я та покращать психоемоційний стан бенефіціарів.

Розмовляли про прояви стресу, робили дихальні та релаксаційні вправи для рослабленя.

Також серед мешканців було розповсюджено інформативні листівки про заходи щодо запобігання ризику Covid-19 та запобіганню насильству.

Проект фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Карітасу Австрія.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь