Image

Медичні послуги для населення смт. Новотошківське

0 Comments

Гарна новина для мешканців смт. Новотошківське, які нарешті мають змогу отримати послуги лікаря хірурга-травматолога, транспортування якого з районної лікарні м. Попасна до амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт. Новотошківське стало можливим завдяки новому компоненту проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021р.р.».

В межах проекту потребуюче населення матиме змогу отримати лікарняні послуги, які були відсутні з 2014 року.

Заплановано 2 перевезення на місяць.

Розклад соціального автобуса на квітень та дати перевезення лікарів на буде узгоджено після 1-го квітня.

Також Карітас продовжує надавати транспортні послуги із соціальних перевезень бенефіціарів, які мешкають у населених пунктах Новотошківське та Оріхове до місць основної інфраструктури м. Попасна та м. Лисичанськ, особливо до медичних, комунальних та соціальних закладів.

У період розповсюдження COVID 19, волонтери та водій дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів.

Проект діє за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь