Image

Карітас Запоріжжя продовжує проводити групові заходи психосоціальної підтримки

0 Comments

Будь-яка фізична праця допомагає відволіктися від проблем — особливо, якщо це приносить задоволення. Ліплення з глини — один зі способів зайнятися корисною справою, яка допоможе стати спокійнішою, створити унікальну річ та поділитися внутрішніми переживаннями.

Фахівці Карітасу Запоріжжя продовжують проводити групові заходи психосоціальної підтримки. Однією з останніх тем була «Керамічне мистецтво – творча діяльність, як спосіб єднання громади».

У тісному колі та дружній атмосфері, учасники поговорили про важливість єднання громади, дізналися як виробляти вироби з глини та гарно провели час. Адже, на них чекав майстер-клас від дівчат глиняної майстерні, де кожен мав змогу розкрити свій творчий потенціал та створити піалу для своєї оселі.

Дякуємо усім за активну участь та позитивний настрій!До нових зустрічей! Захід відбувся в рамках проекту «Зміцнення соціальної згуртованості» Карітас Запоріжжя.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь