Image

Карітас презентував збірку про роботу з людьми з інвалідністю

0 Comments

Збірка – це підсумок чотирирічної праці Карітасу Івано-Франківськ з молоддю з інвалідністю.

Збірка – це сім історій про осередки самодопомоги молоді з інвалідністю, що діють у районах Івано-Франківської області. Чого навчились, яку професію освоїли та яку мрію втілили у життя – у невеликих історіях про дітей та молодь з інвалідністю.

Герої збірки – молодь з інвалідністю – давали інтерв’ю, розповідали, чого навчилися та яку мрію втілили у життя. Батьки раділи, що тепер діти мають, де збиратися та спілкуватися. Керівники структур самодопомоги ділилися планами на майбутнє.

На презентації були присутні Отці Церкви з різних регіонів Прикарпаття, члени організації та люди з особливими потребами.

Презентація збірки відбулася у Всеукраїнський день добрих справ. Франківський Карітас за підтримки Івано-Франківської міської ради у цей день проводив благодійну акцію #ЩедрийВівторок з метою збору коштів для роботи з людьми з інвалідністю.

«Ми хочемо якомога більше охопити своєю любов’ю та допомогою людей з особливими потребами ,щоб вони себе нормальними. Якщо є воля і бажання допомогти цим людям, то це можливо», – розповів отець Володимир Чорній.

Categories: Новини

Залишити відповідь