Image

Карітас-Київ запрошує до челенджу-вдячності героям сучасності у час пандемії

«Карітас-Київ запрошує до челенджу-вдячності героям сучасності у час пандемії «1000 онлайн-обіймів для супергероїв»! Метою акції є висловити вдячність людям, які під час карантину не можуть залишатися вдома, а змушені виконувати свій професійний та громадянський обовязок. Це працівники лікарень, поліції, аптек, громадського транспорту, таксі, магазинів, житлово-комунальних господарств, кур’єри, волонтери, працівники соціальної сфери…Вони, наражаючи себе на небезпеку, боряться із пандемією та допомагають людям у забезпеченні їх базових потреб», – повідомляє о. Роман Сиротич, синкел соціального служіння Київської архиєпархії УГКЦ.

До участі у челенджі запрошуються діти та підлітки від 3 до 15 років. Це Дитячий челендж у час пандемії «1000 онлайн-обіймів для супергероїв»!

Для участі потрібно:

1. Намалювати малюнок вдячності, малюнок-обійми для тих, хто зараз не може бути вдома: працівників лікарень, поліції, аптек, магазинів, житлово-комунальних господарств, кур’єрів, волонтерів…

2. Сфотографувати цей малюнок і надіслати на адресу online_obiymy@ukr.net (у листі обов’язково потрібно вказати прізвище, ім’я, дату народження і місто чи село проживання).

3. Яскраві, добрі, світлі малюнки, що відповідають тематиці челенджу, Карітас-Київ буде обрамлювати, номерувати й розміщувати на Facebook-сторінці Благодійного фонду «Карітас-Київ» (Благодійний фонд Карітас Київ).

4. Кожен охочий зможе надіслати ці малюнки знайомим супергероям, підняти їм настрій, передати онлайн-обійми і «крила» від юних художників!

Запрошуємо до участі та поширення інформацію про челендж, вказуючи хештег #онлайн_обійми_для_супергероїв

Стань одним із 1000! Подаруй свої онлайн-обійми нашим супергероям! Вони їх дуже потребують!

“Це те найменше, що ми сьогодні можемо і зобов’язані зробити для підтримки людей, які дбають за нас. Дякуємо всім ВАМ! Ви справді герої сучасності. Молимося за Вас”, – підсумовує о. Роман Сиротич, директор Карітас-Київ.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь