Image

Карітас Краматорськ допомагатиме жертвам торгівлі людьми в зоні збройного конфлікту

Спеціалісти Карітасу Краматорськ розпочали роботу за проектом: «Соціальна допомога жертвам торгівлі людьми в регіонах України, що є в зонах збройного конфлікту».

Сьогодні багато українських громадян отримують пропозиції працювати або навчатись за кордоном. На жаль, не завжди такі пропозиції закінчуються на користь наших співвітчизників – людей продають як товар.
За оцінками Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні понад 120,000 українців постраждалих від торгівлі людьми починаючи з 1991 року.

Як вербують торгівці людьми?
Вербувальники зазвичай використовують особисті зв’язки або фальшиві рекламні оголошення у місцевій пресі, нелегальні кадрові агенції та вебсайти з працевлаштування.

Посередниками у вербуванні можуть стати і ті, кому Ви довіряєте – знайомі, приятелі, сусіди, а інколи навіть друзі або родичі. Часом вони й самі не знають, яким насправді можуть бути наслідки Вашої роботи за кордоном. Умови, що пропонують вербувальними, є зазвичай дуже привабливими та можуть здатися правдоподібними, як-то фінансова допомога та підтримка в організації поїздки, оформлення всіх необхідних документів тощо.

За детальною інформацією щодо старту проекту звертайтесь за телефоном: +38 066 151 23 96

Categories: Новини

Залишити відповідь