Image

Карітас Івано-Франківськ розвиває соціальне служіння на парафіях УГКЦ

0 Comments

Один з результатів такої праці – реалізації соціальних проектів у громадах.

Сьогодні у Карітасі Івано-Франківськ відбулася видача обладнання для проекту парафії Різдва Христового у м. Галич “Молодіжна ініціатива ДІЄ”. У Галич поїде обладнання для проведення заходів – розкладні столи, стільці, фліпчарт, термопот, екран для проектора.

На зустрічі був присутній Архієпископ та Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин. Владика благословив розпочату справу кожної громади.

Соціальні проекти реалізовують ще на чотирьох парафіях.
У селі Липівка Тисменицького району (парафія Святого Воскресіння) облаштовують соціальну перукарню, у місті Рогатин (парафія церкви Різдва Пресвятої Богородиці) продовжує працювати благодійна їдальня, у Івано-Франківську на парафії Матері Божої Неустанної Помочі організовують соціальне служіння для людей похилого віку “Спільнота “60плюс”, а на парафії Усіх Святих Українського Народу Українсько-Греко Католицької Церкви діятиме соціальна пральня.

Загальна вартість придбаного обладнання – 87 946 гривень.

Більше читайте на сайті: http://caritas.if.ua/…/135-karitas-ivano-frankivskoi-arkhii…

Розвиток соціального служіння на парафіях УГКЦ відбувається в рамках проекту “Підвищення рівня соціальної відповідальності та участі громади на місцевому рівні”.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь