Image

Карітас Івано-Франківськ проводить тренінги у сфері протидії торгівлі людьми

0 Comments

Торгівля людьми, на жаль, не перестає бути актуальною проблемою сьогодення. Карітас Івано-Франківськ продовжує працювати над запобіганням цього ганебного злочину. 

Керівництво та працівники Карітасу відвідують ОТГ з одноденними тренінгами на тему «Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми».

Тренінги відбулися для суб’єктів взаємодії, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми Снятинської РДА, органів місцевого самоврядування Заболотівської селищної ради ОТГ, Калуської РДА та Калуської міської ради, органів місцевого самоврядування Войнилівської селищної ради ОТГ та Верхнянської сільської ради ОТГ.

Робота з протидії торгівлі людьми ведеться в рамках реалізації проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми, в Івано-Франківській області» за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні IOM Ukraine, за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine – USAID Україна), Міністерства закордонних справ, торгівлі й розвитку Канади (DFAT) та Міністерства закордонних справ Норвегії у партнерстві з Департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь