Image

Карітас Чернівці передав гуманітарну допомогу постраждалим від паводків

0 Comments

9 липня 2020 року, сім’ї, які найбільше постраждали від повені, що сталася 23-24 червня внаслідок сильних дощів у селі Дубове та селі Михальча, отримали гуманітарну допомогу від Української Греко-Католицької Церкви та Карітасу Чернівці.

Отець Віталій Лаврись та отець Михайло Лозанчин розвезли гуманітарну допомогу п’ятьом сім’ям, які найбільше постраждали від стихії.

Постраждалі отримали допомогу для віновлення своїх будинків: 4 тони цементу, 20 мішків шпаклівки, 45 м2 ламінату, 20 м2 леноліуму, 9 кг цвяхів, 5 мішків клею, плінтуса, фарбу, побутові речі, зокрема мікрохвильову піч, письмовий стіл, поличку для книг і два ліжка.

“Дякуємо Богові і жертводавцям за їхнє добре і чуйне серце у найскладніших моменти людського життя. З молитвами за Вас!”, – зазначає отець Віталій.

Також БО “БФ “Карітас Чернівецької Єпархії” спільно з Соціальним служінням Катедрального Собору в рамках проекту з Львівська освітня фундація проект “Soup Kitchen – Благодійна кухня. Хліб насущний нужденним Буковини” було здійснено другий виїзд отця Лаврись Віталія та отця Лозанчин Михайла спільно із волонтерами у село Нова Жадова, де було роздано 11 ситних обідів та 11 продуктових пакетів самотнім літнім людям, у яких була потреба, а також у село Давидівка було надана допомога у вигляді 18 ситних обідів та 18 продуктових наборів, для багатодітних, малозабезпечених сімей.

Після кожної зустрічі молились разом за спільну працю на добро людям і за жертводавців! Дякуємо усім хто служить з любов’ю ближньому!” – розповів отець Віталій.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь