Image

Груповий психологічний захід для мешканців смт. Комишуваха

0 Comments

Продовжується надання психологічної підтримки мешканцям смт. Комишуваха Сєвєродонецького району, яке знаходиться в зоні 0-5 км від лінії ведення бойових дій в Луганській області.

Минулого тижня психологи мобільної бригади Карітас Донецьк у м. Дніпро провели груповий захід, на якому учасники знайомились з поняттям «Конфлікти».

Кожна людина має досвід поведінки у конфліктній ситуації, але не має уявлення, що існують інші стратегії поведінки. Тому психологічна просвіта має дуже корисне значення для самопізнання та покращення психоемоційного стану. Завдяки цьому можна визначити, що саме провокує виникнення конфліктів та вміти попереджати такі ситуації.

На практичних прикладах кожен учасник спробував запропоновані техніки подолання конфліктних ситуацій та визначив, що саме для нього є дієвим та ефективним для вирішення конфлікту.

Психологічна підтримка місцевих мешканців відбувається в рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України», 2021-2023 рр.

Паливним партнером виїзду мобільної бригади виступила мережа АЗК «Parallel» https://www.facebook.com/parallel.ua в рамках проекту «Авто Добра».

Проект здійснюється при підтримці Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь