Image

Франківський Карітас розпочинає серію майстер-класів та зустрічей у рамках Міжкультурної майстерні

0 Comments

Міжкультурна майстерня – це побудова діалогу через творчість.

Кожний регіон має свої особливості та традиції. Завдяки майстер-класам та зустрічам усі охочі зможуть познайомитися з культурою та традиціями західної і східної України та Криму. Це все – задля налагодження взаєморозуміння.

Дослідження культурних особливостей й відмінностей сприятиме виробленню способів мирного спілкування та можливості жити в багатокультурному світі, розвивати відчуття спільності та єдності.

Діалогова культура дозволяє на тлі збереження власної культурної самобутності, формувати способи пізнання іншої культури через взаємне збагачення та розвиток національних культур.

Міжкультурний діалог сприяє створенню нового пласту культурних цінностей і дозволяє створювати цивілізований простір для конструктивної взаємодії та побудови миру.

Всі вироби, які будуть виготовлені, Карітас Івано-Франківськ представить по закінченню міжкультурної майстерні на ярмарку до дня міста.

28 січня 2020 року, запрошуємо на перший майстер-клас “Крапковий розпис”!

Ведуча – Сніжана Чорній.

Адреса: м. Івано-франківськ, вул. Чорновола, (гот.Станіславів) офіс 313,
час: 18.00

Додаткова інформація за тел.: 066-4899-7155

Реєструйтеся (реєстрація обов’язкова):
https://docs.google.com/forms/d/1eiBNDMMHq0NzEWs2QzcmxTRZQzGGkbWJnRRKo50i4Lk/edit

Міжкультурна майстерня діє в рамках проекту “Долаючи розломи у громадах, що постраждали від конфлікту: від зцілення до співпраці” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Карітасу Німеччини.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь