Image

Делегація з Чехії завітала до Карітасу Тернопіль

0 Comments

Цей візит для Карітас Тернопіль є подією надзвичайно важливою, адже разом із представниками Карітасу Оломоуц та директором Вацлавом Кепртом, прибув Його Високопреосвященство Ян Граубнер, архиєпископ та митрополит Моравії (Чеська Республіка). Це був перший візит Архиєпископа у Карітас Тернопіль.

Після привітань, якими зустрічали Архиєпископа, директор Карітасу отець Андрій Марчук ознайомив гостей із діяльністю фонду та розповів про усі напрямки роботи.

Під час зустрічі з працівниками, Архиєпископ Ян звернувся до усіх присутніх, відзначивши надзвичайну важливість роботи Карітасу на прикладі служіння церкви: «Обов’язок церкви – це є перше – літургія, друге – проповідування Євангеліє, а третє – є Карітас, тому що це основна частина, коли проповідь переходить до практики». 

п. Вацлав Кеперт у своєму слові подякував працівникам та наголосив: «Ви дійсно живете тим, що передаєте тепло свого серця, я думаю, що у Тернополі видно Вас та Вашу працю. Я дякую за багаторічний досвід праці разом з Вами». 

На завершення отець Андрій Марчук подякував гостям за візит, запевнивши, що Карітас і надалі буде прикладати максимум зусиль, щоб продовжувати спільну працю для тих, хто найбільше цього потребує.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь