Цікаві психологічні заняття у Карітасі

У Вас була в дитинстві звичка вирізати з журналів картинки бажаних речей або місць, де вам хотілося побувати? Можливо, ви малювали об’єкти заповітних мрій чи прикрашали свої фото чимось, чого так не вистачало в реальному житті? Більшість з Вас скаже «ТАК».

Візуалізація ідеальної схеми подій особистого життя − чудовий спосіб розібратися в собі та своїх бажаннях, перейти до активного мріяння і налаштуватися на послідовне втілення заповітних «хочу».

Головне – конструювати карту власними руками, без сторонньої допомоги. Керуючись власним внутрішнім голосом, а не очікуваннями чи уявленням інших. Саме з психологом Карітасу Донецьк мешканці м. Золоте мали змогу візуалізувати свої мрії та створити «Карту бажань» та хоч на мить повернутись до спокійного життя без карантину, та війни.

За допомогою «Карти бажань» ми орієнтуємо своє підсвідоме на досягнення бажаного. Позитивні емоції, визначення пріоритетів, підтримка один одного, все це мешканці буферної зони отримують завдяки реалізації проекту “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях”, який фінансується Австрійським Агентством розвитку (ADA).

Паливним партнером виступила АЗС «Параллель» https://www.facebook.com/parallel.ua рамках спільного проекту з Карітас України «Авто Добра».

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/