Image

А ми їдемо далі!

0 Comments

Вже місяць як відновлено рух соціального транспорту для мешканців с.Новотошківське та с.Оріхове Сєвєродонецького р-н., що знаходиться на лінії зіткнення. Місцеві живуть в скрутному становищі через бойові дії на сході України, і на превеликий жаль, виїхати їм дуже складно, так як рейсові автобуси відсутні та ще й карантин наклав певні обмеження.

Завдяки проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України», безкоштовно надано рейсовий автобус, який курсує 3 рази на тиждень за наступними маршрутами:

– с. Новотошківське – с. Оріхове – м. Гірське-м. Попасна та в зворотньому напрямку;

– с. Новотошківське – с. Оріхове – м. Лисичанськ та в зворотньому напрямку;

– с. Новотошківське – с. Оріхове – м. Гірське та в зворотньому напрямку.

Тепер безперешкодно транспортуємо наших бенефіціарів до місць основної інфраструктури, а особливо медичних закладів.

У період розповсюдження COVID 19, перевізник та пасажири дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів.

Допомога надається при підтримці Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь