Image

На Львівщині діти із Карітасу готують свято для сиріт-однолітків

0 Comments

19.12.11
«День святого Миколая не за горами, і всі батьки готують сюрпризи та подарунки для своїх дітей, бажаючи максимально наповнити цей день відчуттям справжньої зимової казки. Для того, щоб це чудове свято прийшло до всіх, аби подарувати віру в диво тим, хто цього справді потребує, вихованці Творчої студії при Карітасі Броди (Львівщина) провели передсвяткову виставку-ярмарок», – розповідає о. Ярослав Царик, директор місцевої організації Карітасу.

Мета даного заходу – напередодні новорічних свят зібрати кошти для придбання святкових подарунків дітям-сиротам цього міста.

До даного дійства творча студія «Сто талантів» готувалась протягом кількох місяців. Руками маленьких умільців були виготовлені святкові листівки, чудові новорічні прикраси та біжутерія, оригінальні сувеніри та ще багато іншого.

Всі дитячі роботи справили враження на гостей виставки. А самі діти з задоволенням ділились досвідом і демонстрували свої практичні вміння.

Увесь колектив Карітасу в Бродах щиро радіє, що їх підопічнідіти не залишаються в стороні і не виявляють байдужості по відношенню до тих, хто дійсно потребує допомоги та підтримки, – кажуть місцеві працівники.

Таким чином у молодому поколінні виховується дуже цінні в наш час риси відповідальності, доброти і самостійності.

Categories: Новини

Залишити відповідь