Image

Соціальний проект

0 Comments


Міжнародний
волонтерський обмін
26.11.2010
Ти молодий, володієш німецькою чи англійською мовою, полюбляєш подорожувати, хочеш присвятити себе благодійній справі та познайомитися з цікавими людьми? Тоді активний відпочинок і волонтерська праця саме для тебе. Міжнародна організація



Internationaler Bauorden IBO спільно з Карітасом  Самбірсько-Дрогобицької єпархії УКГЦ з лютого місяця запрошує активну молодь до Німеччини в двомісячний табір праці.
IBO (будівельний чин) вже понад 50 років підтримує соціальні та неприбуткові організації в Німеччині та інших країнах шляхом організації будівельних таборів. Наприклад, відновлення дитсадка в Магдебурзі, будинку єврейської спільноти в Майнці або школи для неповносправних дітей в Клайпедії (Литва) та інші. Кожного року будівельний чин здійснює все нові задуми, ретельно відбираючи проекти для того, щоб праця волонтерів була відчутною допомогою для організацій та закладів, яким вони допомагають.
Для волонтерів передбачено 7-8-годинний робочий день, проживання та харчування за рахунок будівельного чину, технічне наставництво (тому навички будівельних робіт бажані, але необов’язкові), а також організацію туристичних подорожей і дозвілля. Добровольцям також будуть видані кошти на кишенькові витрати.
Увага! Термін запису бажаючих обмежений у зв’язку з необхідністю оформлення візи та інших документів.
За додатковою інформацією звертатися:
Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії
82100 Дрогобич, Львівська обл., вул. Чорновола, 4
tel./fax: +38 03244 2 24 58
e-mail: karitas@mail.lviv.ua
Цього року організація Bauorden організовувала приїзд волонтерів з Голландії до Карітасу СДЄ. Волонтери протягом 10 днів долучилися до ремонтних робіт у РЦ «Назарет», а також відвідали з екскурсією Дрогобич, Трускавець, Львів та побували в поході з наметами в Карпатах.

Categories: Новини

Залишити відповідь