Image

Подарунки для дітей

0 Comments


Потрібна Ваша допомога!
22.11.2010
Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії спільно з Молодіжним християнським об’єднанням «Діти Світла» розпочали підготовку до акції  «Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт». Ця акція, даруючи сиротам щастя, проводиться вже не перший рік за благословення Преосвященного Владики Кир Миколи Сімкайла – Правлячого Архиєрея



Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ.
«Проводячи цю акцію, ми прагнемо щоб діти-сироти, які залишились без батьківської опіки, діти в школах-інтернатах та діти з соціально-незахищених родин отримали подарунки від Святого Миколая, про котрі вони мріяли, повірили в диво, відчули себе потрібними. Для цього діти малюють малюнки Миколаю, де зображують подарунки, які б вони хотіли отримати, а ми з допомогою небайдужих даруємо ці подарунки» – розповів Сергій Триф’як, директор Карітасу Коломийсько-Чернівецької єпархії. 
В зв’язку з цим працівники Карітасу відвідали сиротинці Гвіздця, Печеніжина, Яблунева, Снятина, Микуличина та Тлумача. Зустрілися з дітьми та вихователями сиротинців і отримали дітячі малюнки-побажання.
Тепер час готувати подарунки для сиріт. Щоб принести свято дітям, працівники Карітасу збирають пожертви, шукають волонтерів.

Ви також можете допомогти дітям! 
Звертайтеся до Карітасу Коломийсько-Чернівецької єпархії:
78200 Коломия, Івано-Франківська обл., вул. С. Петлюри, 98
Тел./факс: +38 03433  2 16 91
Моб. тел.: +38 098 59 059 25
e-mail: karitas.kolomya@gmail.com

Categories: Новини

Залишити відповідь