Одним із найбільших своїх досягнень Марія Федоряк вважає причетність до створення і розбудови Центру протидії торгівлі людьми Карітасу Чернівецької Єпархії

Вона долучилася до соціального служіння на етапі зародження Карітас Чернівецької Єпархії. Сьогодні знайомимо вас з Марією Федоряк керівницею проектного відділу.

“Я мала особистий досвід – пережила спробу викрадення. І знаю, що проблема торгівлі людьми актуальна і їй, на жаль, не приділено в Україні належної уваги”, – Марія Федоряк

За чотири роки роботи у БФ “Карітас Чернівецької Єпархії” Марія була причетна до написання, реалізації і звітування більше ніж 20 проектів. Має значний досвід успішного спілкування і співпраці з численними донорами, зокрема, іноземними. До основних професійних досягнень їй належить розробка програми неформальної екологічного освіти у рамках проекту від Посольства Фінляндії (2020-2022), яку і нині використовують Дитячі центри мережі Карітас України.

“Особливої актуальності питання протидії торгівлі людьми набули у часи війни, а наша Чернівецька область є прикордонною і тут як превентивні заходи, так і допомога постраждалим є вкрай необхідні. І ми працюємо у цьому напрямку, щоб захистити українців та українок від потрапляння до рук сучасних работоргівців”, розповідає Марія Федоряк.

«Карітас України» завжди готовий підтримати Вас.

За допомогою та консультацією Ви можете звернутися до наших консультантів та консультанток:

Карітас Київ: E-mail: info@caritas-kiev.org.ua ; Тел.: (067)-108-00-52

Карітас Івано-Франківськ: E-mail: caritas-ivano-frankivsk@ukr.net ; Тел.: (068)-322-49-77; (095)-024-62-16

Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії: E-mail: caritasdroh@gmail.com ; Тел.: (067)-454-48-85

Карітас Одеса: E-mail: caritasodessa@ukr.net ; Тел.: (095)-295-33-30

Карітас Чернівецької Єпархії E-mail: caritas.chernivtsi@gmail.com , Тел.: (067)-257-17-72

Пам’ятайте, що кожна людина має право на свободу та гідність, і спільно ми можемо зробити світ кращим для всіх нас.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/