З Visa та Ашан – добро робити легко

30.09.2016, Україна

На початку вересня Visa спільно з Ашан Рітейл Україна провели благодійну акцію «Сплачуй Visa – роби добро!». Акція мала на меті надати підтримку соціально незахищеним дітям та молоді, а також родинам в кризових обставинах, котрими опікується Карітас України. Цей напрям діяльності фонду включає в себе роботу 12 соціальних центрів для дітей та молоді по всій Україні, а також адресну допомогу нужденним дітям, молоді та сім’ям.

Долучитися до благодійної акції мали нагоду всі власники карт Visa, – для цього необхідно було здійснити оплату карткою Visa в мережі гіпермаркетів Ашан у в Києві, Запоріжжі, Кривому Розі, Одесі або Львові у період з 1 по 11 вересня. За кожну виконану транзакцію Visa перерахувала в благодійний фонд «Карітас України» 10 гривень. За підсумками акції Visa передала Карітасу України понад 1 200 000 гривень.

Карітас України щиро дякує організаторам акції, а також усім – хто долучився до неї безпосередньо розраховуючись картою Visa в мережі гіпермаркетів Ашан. «Ми дуже раді, що такі компанії як Visa і Ашан не залишаються осторонь і допомагають нам реалізовувати наші проекти спрямовані на забезпечення базових потреб, інформаційну, психологічна та юридична допомогу, а також створення умов для духовного, творчого та креативного розвитку наших підопічних – дітей та молоді в кризових обставинах. Мета нашої роботи – відкриття позитивних ресурсів дітей і сімей, подолання психологічних труднощів, отримання знань і навичок, які сприяють соціальному включенню, здорового способу життя, раціонального управління часом, ресурсами і можливостями, професійної реалізації, саме тому вклад подібних благодійних акції є дуже вагомим та значним», – говорить Дзвінка Чайківська, Генеральний секретар Карітасу України.

«Проекти Карітасу України спрямовані на допомогу дітям та молоді в кризових обставинах переслідує високу мету, допомагаючи соціально незахищеним дітям і сім’ям. І ми, як соціально відповідальна компанія, раді допомогти. Вересень – це вдалий час, щоб подбати про тих, хто потребує допомоги, показуючи своїм дітям приклад співчуття, та підтримки ближніх. З компанією Visa можливостей допомагати стає більше– з нами допомагати просто. І ми раді що змогли долучитись до такого соціально важливого проекту Карітасу», – зазначив Дмитро Крепак, регіональний менеджер Visa в Україні, Грузії та Вірменії.

«Корпоративно-соціальна відповідальність є стратегічним напрямком нашої діяльності, – коментує акцію Дар’я Кір’ятська, керівник відділу комунікації та КСВ, Ашан Рітейл Україна. – Крім досягнення комерційних цілей наша місія – покращувати якість життя українців. В рамках різних соціальних програм ми дбаємо про наших співробітників, про клієнтів, про навколишнє середовище і про суспільство. Спільна акція з Visa на підтримку соціально незахищених дітей і сімей – підопічних Карітасу України – це ще одна можливість для нас допомогти тим, хто цього потребує найбільше і зробити свій невеликий внесок в те, щоб світ став кращим».

Ще одним чудовим подарунком для потребуючих дітей – маленьких підопічних Карітасу стали канцелярське та шкільне приладдям. Завдяки проведеному у Ашані флешмобу було зібрано канцтовари, котрі передали потребуючим дітям. Висловлюємо щиру вдячність за такі необхідні для успішного навчання речі.