Image

Як управляти емоціями в бізнесі розповіли психологи Карітасу у Дніпрі

0 Comments

Про емоційне вигоряння – по поличкам. Як формувати діалог, щоб завжди отримувати схвальну відповідь та направити емоції на користь бізнесу – навчали у Дніпропетровській облдержадміністрації. Для підприємців регіону провели безкоштовний практичний тренінг. До нього долучилися понад 50 учасників. 

«Постійно проводимо в ОДА різні тренінги та семінари для бізнесменів регіону. Цього разу – з емоційного розвитку. Спільно із психологами благодійної організації «Карітас Донецьк у Дніпрі» розбираємо по полицях – що таке емоційне вигоряння та як з ним працювати. А також – про майстерність управління власним настроєм та побудови діалогу з партнерами. Участь – безкоштовна», – розповіла начальник відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Алла Кефель.

«Особливо піддаються емоційному вигорянню представники тих професій, де працюють людина з людиною. Але загалом це може статися з будь-ким. Тому важливо розуміти, що це таке і як з цим працювати. Також ділимося психологічними «лайфхаками» для переговорів», – сказав представник благодійного фонду «Карітас Донецьк у Дніпрі», психолог Віталій Байрак.

До тренінгу долучилися представники бізнесу з Дніпра та області. Кажуть, управляти емоціями під час спілкування з клієнтами та партнерами – необхідність.

«Я працюю ріелтором. Розуміти, як говорити з людьми, як стримувати себе під час стресу чи роздратованості, як справлятись із вигорянням дуже важливо для мене», – сказала учасниця тренінгу Олена.

До безкоштовного тренінгу приєдналися понад 50 людей.

За матеріалами Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

 

Categories: Новини

Залишити відповідь