Image

Візок не перешкода: Соціальне таксі Карітасу працюватиме на фестивалі «Respublica»

Три дні у Хмельницькому гримітиме перший музичний фестиваль «Respublica». Захід пройде на території Молодіжного парку з 31 серпня до 2 вересня. Цього року організатори підготували багато новинок та цікавих ініціатив. Зокрема, для гостей у візках організують безкоштовний підвіз у спеціальному таксі.

7 років поспіль тисячі відвідувачів і десятки відомих артистів приїжджали на «Respublica» до Кам’янця-Подільського. Однак, у 2018 році, фестиваль переїхав до Хмельницького. Упродовж кількох днів на трьох сценах фесту музиканти даруватимуть неймовірний драйв усім відвідувачам.

Організатори прагнуть додати фестивалю екологічного спрямування. Зокрема, повертатимуть певну суму коштів тим, хто не смітитиме. Також значну увагу приділяють і його доступності та зручності для людей з особливими потребами.

Вперше дістатись до місця проведення фесту не буде проблемою для людей на візках. Спільно із благодійним фондом Карітас Хмельницький та в рамках проекту «Соціальне таксі» саме для людей з інклюзією організують підвіз у спеціально обладнаному транспорті. Таке таксі доставить пасажирів на потрібну локацію зручно, швидко та головне – абсолютно безкоштовно.

Локація: Молодіжний парк, м. Хмельницький

Categories: Новини

Залишити відповідь