Image

В Запоріжжі тривають зустрічі Батьківського клубу

0 Comments

8 грудня, відбулася чергова зустріч чоловіків у «Батьківському клубі» за участі Максима Бондаренка, менеджера проектів Карітасу України та автора моделі інтеграційних Центрів Підтримки Сімей.

Говорили про якості справжнього чоловіка та завдання батька, а також Максим розповів про участь у форумі «Любов і повага», який проходив у Варшаві.

Згодом до проекту «Центр підтримки сім`ї» завітали у гості на групове заняття діти з прийомних родин.

На них чекали знайомство, цікаві мультики, творчий майстер-клас, різноманітні ігри, малювання і пригощання соками та цукерками. А також знайомство з батьками і їх розповіді про пригоди відповідального батьківства.

Такі зустрічі нам запропонували наші партнери з ГО «Щаслива дитина», щоб дати батькам змогу поспілкуватись у колі про проблеми виховання, шляхи їх вирішення і надати підтримку один одному.

Проект «Центр Підтримки Сім’ї» спів-фінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Публікація висловлює виключно думку автора та не може сприйматися, як офіційна позиція Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Categories: Новини

Залишити відповідь