Image

В Карітасі Київ відбудеться тренінг для біженців (шукачів притулку)

3 вересня 2018 року о 15:00 в приміщені Карітасу Київ (вул. І Микитенко 7Б.)

відбудеться тренінг на тему «Як отримати грант на власну справу біженцю (шукачу притулку)? Важливі моменти». Тренінг відбудеться в рамках проекту «Підтримка самозабезпечення та засобів існування для біженців та шукачів притулку в Україні».

Програма заходу:

15.00 – 15.15        Знайомство з проектом

15.15 – 16.00         Особливості складання успішної грантової заявки

16.00 – 17.00         Відповіді на питання учасників

17.00 – 18.00         Неформальне спілкування присутніх

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXaT9KWkAM-Yo08F3sXmFHKqBLZyGxAIKe8lGO7qYvbJV_Pw/viewform

Довідки за телефоном: 0674007840

Місце проведення: БФ «Карітас-Київ», вул. І Микитенко 7Б.

Нагадуємо, що Карітас України за фінансової підтримки Агентства ООН у справах біженців реалізує проект «Підтримка самозабезпечення та засобів існування для біженців та шукачів притулку в Україні». В межах проекту можна подати заявку на отримання гранту на початок чи розвиток само зайнятості та підприємницької діяльності.

Заявки приймаються з 01 серпня 2018 року по 31 жовтня 2017 року включно. Заявки, отримані пізніше, розглянуті не будуть.

Хто може отримати грант:

  • Визнані біженці та особи, які отримали статус додаткового захисту в Україні;
  • Біженці з мандатом – це особи, які визнані біженцями Агентством ООН у справах біженців відповідно до його Статуту і незалежно від того, чи були вони визнані урядом України;
  • Шукачі притулку, які були визнані Партнерами Агентства ООН у справах біженців, як потребуючі допомогу та знаходяться на будь-якому етапі процедури отримання офіційного статусу шукача притулку (включаючи процедури оскарження) чи вже мають діючий документ шукача притулку, виданий ДМС;
  • Особи, які були визначені партнерами Агентство ООН у справах біженців, як потребуючі допомоги і повністю витримали державну процедуру подання документів.
Categories: Новини

Залишити відповідь