Image

Стартує щорічна благодійна акція «Різдвяна свічка»

0 Comments

Ви ж знаєте ласку Господа нашого Ісуса Христа,
що задля вас став бідним, бувши багатим,
щоб ви його вбожеством розбагатіли.

2 Кор. 8, 9

Різдвяна свічка – щорічна всеукраїнська благодійна акція Карітасу України, що об’єднує людей по всій країні у їх меті допомогти дітям, які опинилися у надзвичайно складних життєвих обставинах.

Цього року акція відбудеться вже 15 раз та триватиме до кінця зимових свят.

Головна ідея акції «Різдвяна свічка»

– Розповсюдження свічок за благодійну пожертву для збору коштів на допомогу дітям-сиротам та малюкам з сімей, які опинились у кризі.

– Згуртування великої кількості людей різного віку, статі, соціального статусу, матеріального становища, місця проживання навколо спільної гарної справи.

– Різдвяна свічка – дарує тепло та об’єднує людей довкола ідеї милосердя.

Минулорічна акція запалила майже 124 тисячі свічок, що зігріли серця бенефіціарів Карітасу України – виручені кошти були направлені на оздоровлення дітей з родин, які опинилися у скруті.

Цього року придбати різдвяну свічку можна, як завжди, у всіх осередках Карітасу по Україні та в нашій благодійній крамничці.

Ми запрошуємо небайдужих громадян, представників бізнесу та неурядових організацій долучитись до цьогорічної акції та подарувати різдвяну казку тим дітям, які знаходячись у скруті та обмеженнях і все менше вірять у диво.

«Кожен може подарувати тепло своєї душі дітям, принести надію і світло для тих, хто сьогодні потребує нашої допомоги. Завдяки вашій підтримці у їхнє непросте життя також приходить свято», – Андрій Васькович, Президент Карітасу України

Categories: Новини

Залишити відповідь