Image

Random Acts of Kindness Day

0 Comments


Міжнародний день спонтанного прояву доброти
17.02.2010
День спонтанного прояву доброти – одна з останніх ініціатив міжнародних благодійних організацій. Це свято має загальносвітове значення, святкують його всім світом, незалежно від громадянства, національності та релігійних переконань. У цей день потрібно намагатися бути добрим до всіх, безмежно і безкорисливо



добрим… Цей день має стати поштовхом та прикладом для інших.
Це свято ще маловідоме в Україні, але нехай 17 лютого Ваші добрі та гарні вчинки помічають люди. Робити добро легко, Ви можете: частіше дарувати посмішку оточуючим; частіше казати «Щіро дякую!», людям, які заслуговують на подяку;  поступатись місцем у громадському транспорті жінкам, дітям та людям похилого віку; приєднатися до добрих справ громадських організацій… І, як наслідок, у серцях людей прокинеться бажання дарувати добро один одному ЩОДНЯ!
Робіть добрі справи! Допомагайте один одному! Не будьте байдужими… Кажіть компліменти людям – даруйте їм гарний настрій! Справжня доброта принесе Вам задоволення! Також запрошуємо Вас приєднатися до нашої майбутньої служби у сфері добродійності і милосердя. Людям потрібно показати, що добро існує, як і співчуття, дружба, любов, підтримка та ще багато позитивних якостей та явищ!
Лише спільними діями можна досягнути позитивних соціальних зрушень. Давайте разом будувати кращий та людяніший світ!

Categories: Новини

Залишити відповідь