Коломийські підприємці зробили столи та крісла для їдальні Карітасу

Проект «Свідомий бізнес» щомісяця реалізовує благодійні ініціативи для потребуючих мешканців Коломиї. Цього разу завдяки підприємцям-партнерам вдалось зробити шість столів та 24 дерев’яних крісла для їдальні Карітасу Коломия, в якій щодня безкоштовно харчуються безхатьки, чорнобильці та люди із соціально незахищених верств.

«Карітас Коломия робить великі речі, тож нам було за честь долучитись до творення хорошої справи. Впевнені, що меблі прослужать не один десяток літ», – зазначають ініціатори проекту.

«Благодійність завжди віталася в усіх народів світу. Це було дуже гонорово – допомагати громадськості, допомагати бідним,нужденним, нещасним. Добре, що є колективи, які відкликаються. А ми погодились, бо ми розуміємо, що всім треба вижити у ці тяжкі часи і піти їм назустріч. Це по-людськи і по-Божому”, – каже директор столярного цеху Іван Палагнюк.

Відео про проект “Свідомий бізнес” дивіться за посиланням: https://www.facebook.com/KonykHelp/videos/2095987200510599/?eid=ARA6_r24O3PctewknEOirZvUywpUYmEebMfZ6VtiIdsaUvxjLtFrM3NcPIh_XsFfBd-tNzVLCWWMnZKT